Pozdrav svima

ja sam Marijana Konkoli Zdešić

Edukacijski sam rehabilitator uz to i sveučilišni specijalist rane intervencije. Oduvijek sam željela raditi s djecom i sretna sam što sam odabrala ovaj poziv. Sve što sam naučila kroz ovih dvadesetak godina nastojala sam vratiti kroz suradnju s obiteljima i stručnjacima. Sada sam još spremnija podjeliti svoja znanja i iskustvo, ovaj puta kroz različitu, a opet sličnu praksu.

Multicoloris je svoje sjedište našao u Dugom Selu gdje sam se doselila prije 12 godina. Želja mi je stvoriti kvalitetnu uslugu koja će osnažiti roditelje i djecu na njihovom putu.
 
image
+ 20
Godina iskustva
+ 1400
Održanih radionica
+ 2300
Susreta s vama
+ 25
Stručnih članaka

Razgovarajmo
Javite se

Svakom djetetu i obitelji se pristupa individualno i cjelovito, uzimajući u obzir sve čimbenike koji mogu utjecati na razvoj djeteta. Smjernice poticanja usklađuju se i prilagođavaju potrebama djeteta i obitelji. Zajednički određujemo prioritete za daljnji rad. Upravo zato naše prvo upoznavanje ima namjenu neformalne opservacije i savjetovanja. Cilj je upoznati se i odrediti što su daljnji koraci. Preporuka je napraviti procjenu i u centru kako bi se dodatno utvrdila opažanja i krerirali ciljevi. Inicijalni kontakt i daljnja poodrška može se odvijati u vašem domu ili u prostoru centra. 

E-mail: multicoloris.bojerazvoja@gmail.com
Mob: +385 91 887 57 50